2016-17. Updated version coming soon. 

Australialaissyntyinen pianisti Aura Go on monipuolinen ja aktiivinen muusikko, joka tunnetaan intensiivisistä esityksistään ja innovatiivisista konserttiohjelmistaan. Hän on soittanut useiden Australian ammattiorkestereiden solistina ja esiintynyt monilla kansainvälisillä festivaaleilla, mukaan lukien Melbourne International Arts Festival, MSO Metropolis Music Festival, Bari International Chamber Music Festival, Kuhmon Kamarimusiikki ja Edinburgh Festival. Viimeisimpien vuosien kohokohtiin kuuluvat muun muassa kehutut Beethovenin ja Mozartin pianokonserttojen esitykset Melbournen Kamariorkesterin ja Orchestra Victorian solistina sekä soolo- ja kamarimusiikkikonsertit Tanskassa, Suomessa, Puolassa ja Italiassa. Aura julkaisi myös viime vuonna yhdessä pianisti Tomoe Kawabatan kanssa ensimmäisen CD:nsä, Five Rocks in a Japanese Garden, joka sisältää ensilevytyksiä viiden merkittävän japanilaissäveltäjän tuotannosta kahdelle pianolle. Duo on käynnistänyt konserttisarjan Melbournen musiikkikeskuksessa ja suunnittelee tulevina kausina esityksiä myös Suomeen ja Japaniin. Innokkaana lied-pianistina Aura tekee säännöllistä yhteistyötä mezzosopraano Erica Backin kanssa.

Nykymusiikki on lähellä Aura Gon sydäntä ja hän on työskennellyt lukuisien säveltäjien kanssa kantaesittäen teoksia niin Yhdysvalloissa kuin Australiassa. Hänen työnsä pianisti-kapellimestarinaKate Nealin monitaiteellisessa kokoillan teoksessa Semaphore palkittiin vuoden 2016 Australian Music Awardilla parhaan instrumentaaliesityksen kategoriassa. Auralla on ollut vahva yhteys suomalaiseen musiikkiin, jota on hän on tehnyt tunneksi resitaalein ja luennoin Euroopassa ja Australiassa. Hän soitti myös Australian ensiesitykset Rautavaaran ensimmäisestä ja toisesta pianokonsertosta. Toukokuussa 2017 Go kantaesittää Helsingin musiikkitalossa Tiina Myllärisen uuden teoksen soolopianolle.

Kapellimestarina Aura Go on työskennellyt Melbournen, Adelaiden, Sydneyn ja Queenslandin sinfoniaorkestereiden sekä Orchestra Victorian kanssa osana Symphony Conductor Development -ohjelmaa jo johtanut Australian Kansallisen Musiikkiakatemian orkesteria ja Victorian Taideakatemian sinfoniaorkesteria. Hän on esittänyt myös pianon äärestä johtaen useita pianokonserttoja ja ensembleteoksia.

Aura Go on opettanut kamarimusiikkia University of Melbournessa, pianonsoittoa Yale Collegessa sekä toiminut vierailevana taiteilijana Fulbright College of Arts and Sciences Arkansan yliopistossa Yhdysvalloissa, Aarhusin Kuninkaallisessa Musiikkiakatemiassa Tanskassa sekä Feliks Nowowiejski Academy of Musicissa Puolan Bydgoszczissa.

Aura Go opiskeli musiikkia aluksi Victorian College of Artsissa ja suoritti esittävän säveltaiteen opintonsa Australian National Academy of Musicissa. Vuonna 2011 hän valmistui maisteriksi Yalen yliopistosta ja valmistelee nyt tohtorintutkintoaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. Hänen tärkeimpiä opettajiaan ovat olleet Max Cooke, Peter Frankl ja Erik T. Tawaststjerna.